Dag van de Nabestaanden

De volgende Dag van de Nabestaanden na Zelfdoding is zaterdag 
24 november 2018 te
Elewijt-Zemst

 

Conferentie - ontmoetingsdag voor nabestaanden na zelfdoding,  hulpverleners & politie

 

Het volledige programma kan u lezen op de website van de Werkgroep Verder.

 

In de namiddag van 14u tot 16u verzorgen wij er sinds 2010 een workshop voor nabestaanden:

 

REIKI - JEZELF TERUGVINDEN NA VERLIES

Je eigen pad over de hele breedte en lengte kunnen benutten. Zelf beslissen. Je tegelijk kwetsbaar en sterk voelen. Je eigen innerlijke kracht ontdekken. Leven met het gemis. Leren omgaan met de pijn. Ontspannen. Op een andere manier in het leven gaan staan. Het gereedschap om bij jezelf naar binnen te gaan. De ruimte die je nodig hebt groter maken. Fundamenten verstevigen. Gevoelens toelaten. Zoveel mogelijk heel worden.

 

Reiki is een Japanse methode. Via de handen wordt er energie aan je doorgegeven die je zelfhelend vermogen vitaliseert. Rouwen doe je met je hele wezen: je lichaam, je denken, je voelen, je zingeving. Reiki helpt je in het zoeken van jouw weg hierin. Tijdens deze workshop krijg je een behandeling, zodat je zelf kan ervaren hoe het voelt en wat het met je doet. Je houdt alle kledij aan, behalve je schoenen. Tijdens de sessie lig je op een behandeltafel of zit je op een stoel, terwijl je Reiki krijgt.

 

We zorgen voor de aanwezigheid van Reiki-behandelaars uit gans Vlaanderen, zodat deelnemers nadien in de eigen regio eventueel verder terecht kunnen voor Reiki.

 

 

Inschrijven voor deze workshop als nabestaande, kan enkel via de Werkgroep Verder.

 

 

 

Reiki-behandelaars die eventueel willen helpen, kunnen zich via mail melden op kennyappelen@yahoo.com

 

Privacy: Je gaat met het bezorgen van jouw gegevens akkoord met het gebruik en de verwerking van de gegevens op deze manier: het Reiki Centrum geeft je gegevens nooit door aan derden. Bovenstaande gegevens worden enkel benut om de gevraagde diensten te leveren, in het geval van een cursus een certificaat van deelname op te maken voor de cliënt, afspraken te maken mbt een sessie of cursus en facturen te bezorgen. Deze gegevens worden bewaard in een beveiligde zone: digitaal beschermd met een paswoord en firewall, hard copy in een gesloten ruimte. Verzet tegen het verder gebruiken van gegevens, kan door een mail te sturen naar kennyappelen@yahoo.com