Spirituele Tocht

Herbronnen in Groothertogdom Luxemburg met Drumcirkel en Vuurritueel

Op zaterdag 8 oktober verzamelen we op de parking 'Hohllay', tegenover het Hotel De Perekop in Berdorf, gelegen in het Müllerthal. De regio wordt ook wel het Klein Zwitserland van het Groothertogdom Luxemburg genoemd. We komen samen voor een unieke dag  van ritueel, verbinding, Drums, liederen, en een ceremonie om beter om te gaan met hoog gevoeligheid in een wereld vol prikkels.

Drumcirkel in een grot

 

Je bent welkom met en zonder eigen Drum. We voorzien enkele Troms en Ratels om te gebruiken tijdens deze ceremonie, mocht je er zelf geen hebben. Met oude Indiaanse gezangen en Oosterse mantra’s gaan we twee uur Drummen en zingen in deze eeuwenoude grot. Vanuit ieders eigen intentie voor Healing, delen we de Drumcirkel.

Vuurritueel aan een riviertje

 

Tijdens de verdere wandeling, die we als Walkabout opvatten (wat vertelt de natuur ons onderweg), houden we halt aan een riviertje. Met kaarsen in het water, en de Rite van de Banden van Kracht uit de Munay-Ki, bezorgen we elkeen een energetische bescherming. Vijf energetische Banden van Kracht worden in elkaar in je energieveld geweven. Ze geven belangrijke spirituele bescherming. De Banden werken als filters, doordat ze zware energie die op je afkomt, uiteen laten vallen in de krachten van de vijf elementen: aarde, water, vuur, lucht en puur licht. De Banden zorgen ervoor dat je, verbonden met alle natuurlijke krachten, in je eigen natuurlijke kracht komt te staan. Deze Banden blijven altijd bestaan en zijn altijd actief. De initiatie in de Banden van Kracht geeft een diepe verbinding met je eigen innerlijke kracht, door de verbinding tussen je ziel en wie jij hier en nu op aarde bent.

 

Begeleiding en tarief

 

Samen met Gwenda Willemoons van de Zielenbron, faciliteer ik deze tocht. We willen deze bijzondere dag aanwenden om op een laagdrempelige manier deel te nemen aan sjamanistische rituelen. Om die reden houden we het tarief voor deelname op € 20.

 

 

 

Praktisch

 

Om 10u00 start onze wandeling vanop de parking naar de grot en de rivier. Je voorziet in eigen vervoer of via carpooling om hier naartoe te komen. We begeven ons in Native Time en laten de dag samen vorm krijgen met de elementen die we op ons pad vinden. We mikken erop omstreeks 17u00 terug op de parking te zijn. Voorzie een zitkussen of klapstoeltje, aangepaste kledij en stapschoenen, een lunchpakket en drinken.

Inschrijfformulier: