3e graad Master Teacher

De Reiki Mastergraad 3B is erop gericht om de verschillende Reiki cursussen te leren aanbieden. Het leren initiëren en het begeleiden van mensen in hun ontplooiing mbv Reiki, staat hier centraal. 

 

Deze graad wordt behaald na het volgen van een individueel uitgewerkt stappenplan naar dit Masterschap.

 

Ik voorzie zoals bij elke graad de nodige individuele begeleiding. Bij deze graad organiseren we dit indien aangewezen ook met behulp van een aantal individuele Reiki-behandelingen en begeleidende gesprekken, nog steeds in functie van je persoonlijke groei. 

 

Tevens bekijken we samen de praktische kant van een eigen praktijk: een eigen ruimte of een ruimte huren, hoe en waar maak je je op een financieel voordelige manier zichtbaar (reclame, website, folders, affiches, …), welk materiaal heb je nodig, hoe geraak je in orde met de beroepsvereniging en een verzekering beroepsaansprakelijkheid, onder welke juridische structuur zou je je eigen praktijk kunnen oprichten (eenmanszaak in bijberoep, een vennootschapsvorm, …) en bij welke instanties kan je dan terecht, hoe zit het met de boekhouding en de belastingen, … .

 

Het tarief voor het volgen van deze graad is 600 euro.

(Betaling kan gespreid worden over het traject)

Na het volgen van de 3e graad ben je een onafhankelijk Reiki Master in Usui Shiki Ryoho.

 

Je dient enige tijd actief te zijn geweest met Reiki 3A.

Als het ogenblik daar is, kan je mij contacteren om deze volgende stap te bespreken.


Adres: Sint-Hubertusstraat 47, 3300 Oplinter (Tienen)


We bevinden ons op 4 km van de ring rond Tienen. Parkeren kan aan de praktijk (sessie), en indien volzet (cursus) kan de wagen terecht op het Sint-Genovevaplein, aan de kerk van Oplinter. Het is slechts enkele minuten wandelen tot aan de praktijk. Met het openbaar vervoer kan je ons vlot bereiken. Er is een bushalte vlak voor de deur. Meer info op https://www.delijn.be/nl/haltes