open Reiki avond

De open Reiki avond is een ontmoetingsavond van zowel mensen die een Reiki cursus hebben gevolgd als mensen die nog geen Reiki hebben gedaan.

 

Als iemand vraagt: “Wat is Reiki?”, dan is het telkens weer zoeken naar een manier om het zo goed mogelijk te omschrijven. Reiki is zo veelzijdig en toch ook zo eenvoudig, maar bovenal: het is een voortdurende erváring. Een beschrijving is als een foto, terwijl het eigenlijk over een film gaat. Reiki ervaren is dus een goede manier om het te kunnen weten.

 

Denk je erover om zelf ook een cursus te volgen, dan kan je tijdens deze open Reiki avond vrijblijvend komen kennismaken met Reiki, en de vragen die je hebt vrijuit stellen. Je krijgt vooral ook een behandeling (kort of lang, naargelang het aantal aanwezigen) om alvast van deze schitterende energie te kunnen ‘proeven’.

 

 

Mensen die al een Reiki cursus volgden, hebben tijdens deze avonden de gelegenheid om samen met anderen en mij te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Ook wie elders een cursus volgde, is van harte welkom. Je geeft Reiki aan mekaar en aan kandidaat-cursisten.

 

Indien gewenst, kan je een Reiju ontvangen. Dit is een bekrachtigende afstemming in je Reiki graad, waardoor je nog meer verbonden wordt met het energieveld. Een gebruik dat ook Usui Sensei toepaste tijdens bijeenkomsten. Vertaald betekent Reiju ‘spirituele overdracht van kennis’ of ‘spirituele gift’. Het versterkt je bewuste verbinding met de energie en het helpt je in je ontwikkeling. Het gevoel tijdens het ontvangen van een Reiju verschilt bovendien iedere keer, omdat je eruit haalt wat je op dat moment nodig hebt.

 

 

Inschrijven:

 

  • Het tarief is € 20. Deelname is pas definitief na overschrijving op IBAN: BE65 7340 2314 3296. Daarnaast kan betalen ook in crypto met Bitcoin of Ether.
  • Je kan telefonisch inschrijven op 0496/51.58.11 of onderstaand formulier invullen.
  • Adres: Théophile Donnéstraat 42, 3540 Herk-De-Stad.