3e graad Master Healer

Wil je persoonlijk verder groeien in Reiki, dan kan je kiezen om de Reiki 3A graad te behalen. Je krijgt de beschikking over het Reiki Master symbool en ontvangt info over het gebruik ervan. Door middel van het initiatieritueel word je sterker verbonden met het energetisch veld en wordt het Mastersymbool geactiveerd. Met deze graad ondersteun je je spirituele bewustwording en versterk je je vermogen tot het geven en ontvangen van onvoorwaardelijke liefde.

 

Naast het Mastersymbool krijg je tevens de beschikking over 8 extra symbolen, die ook in Karuna Ki Reiki® worden gebruikt (Harth, Kriya, Om, Zonar, Halu, Shanti, Gnosa en Iava) en eentje uit het Tibetan Reiki systeem: de fire serpent (fire dragon of Nin Giz Zida). Ook hier ontvang je natuurlijk uitleg over het gebruik ervan. Ernaast beoefenen we een aantal nieuwe Reiki-technieken: o.a. Reiki in combinatie met kristallen (de Reiki crystal grid), het opladen van voorwerpen met Reiki, technieken om ruimtes te zuiveren en voor het creëren van krachtplaatsen (‘heilige ruimte’)...  Er is ook tijd om stil te staan bij je vragen i.v.m. het gebruik van Reiki, om te oefenen met Reiki en om je Reiki kennis op te frissen.  Je kan deze graad volgen na minimaal drie maanden sinds de tweede graad.

 

 

 

 

Inschrijven:

 

  • De data zijn geen reeks, je dient de cursus slechts op 1 datum te volgen.
  • Het tarief is € 210. Deelname is pas definitief na overschrijving op IBAN: BE65 7340 2314 3296. Daarnaast kan betalen ook in crypto met Bitcoin of Ether.
  • Inbegrepen: inwijding en opleiding, certificaat, uitgebreide cursusmap, (drank en lunch is zelf te voorzien).
  • Je kan telefonisch inschrijven op 0496/51.58.11 of onderstaand formulier invullen.
  • Kosteloos annuleren kan tot een week vooraf.
  • Adres: Théophile Donnéstraat 42, 3540 Herk-De-Stad.