3e graad Master Healer

Shinpidenn.gif

Wil je persoonlijk verder groeien in Reiki, dan kan je kiezen om de Reiki 3A graad te behalen. Je krijgt de beschikking over het Reiki Master symbool en ontvangt info over het gebruik ervan. Door middel van twee afstemmingen (initiatierituelen) word je sterker verbonden met het energetisch veld en wordt het Mastersymbool geactiveerd. Met deze graad ondersteun je je spirituele bewustwording en versterk je je vermogen tot het geven en ontvangen van onvoorwaardelijke liefde.

 

Naast het Mastersymbool krijg je tevens de beschikking over 8 extra symbolen, die ook in Karuna Ki Reiki® worden gebruikt (Harth, Kriya, Om, Zonar, Halu, Shanti, Gnosa en Iava) en eentje uit het Tibetan Reiki systeem: de fire serpent (fire dragon of Nin Giz Zida). Ook hier ontvang je natuurlijk uitleg over het gebruik ervan. Ernaast beoefenen we een aantal nieuwe Reiki-technieken: o.a. Reiki in combinatie met kristallen (de Reiki crystal grid), het opladen van voorwerpen met Reiki, technieken om ruimtes te zuiveren en voor het creëren van krachtplaatsen (‘heilige ruimte’)...  Er is ook tijd om stil te staan bij je vragen i.v.m. het gebruik van Reiki, om te oefenen met Reiki en om je Reiki kennis op te frissen.  

 

 

 

 

Inschrijven:

 

  • We beginnen om 8u30 en het einde is voorzien omstreeks 15u30.
  • De data zijn geen reeks, je dient de cursus slechts op 1 datum te volgen.
  • Het tarief is € 150. Deelname is pas verzekerd na overschrijving op IBAN: BE65 7340 2314 3296, graag ten laatste een week vooraf.
  • Inbegrepen: inwijding en opleiding, certificaat, uitgebreide cursusmap, drank (lunch is zelf te voorzien).
  • Kosteloos annuleren kan tot een week vooraf.
  • Je kan telefonisch inschrijven op 0496/51.58.11 of onderstaand formulier invullen.