Lineage

Iedere Reiki beoefenaar, waar ook ter wereld, heeft een lineage tot Mikao Usui.

 

Als je ingewijd wordt via het Reiki Centrum, dan is dit jouw afstammingslijn.

William Lee Rand is stichter van het International Center for Reiki Training. Hij integreerde de Westerse Reiki technieken met Oosterse Reiki technieken.

 

David Dewulf is arts en volgde tientallen opleidingen in binnen- en buitenland op het vlak van Life Coaching, persoonlijke ontwikkeling, Mind/Body en Mindfulness. Hij gaf meerdere lezingen voor Harvard postgraduaat opleidingen. Hij is oprichter en voorzitter van het Instituut voor Aandacht 1 Mindfulness en Mind/Body Medicine. Hij introduceerde MBCT (mindfulness based cognitive therapy) in België, dit is de mindfulness training die wordt aangewend ter preventie van depressie. Hij werkt samen met UZ Gent en KU Leuven voor wetenschappelijk onderzoek. Hij is auteur van ondermeer Mindfulness, een pad van vrijheid (2007, Acco) en Mindfulness werkboek (2008, Roularta).

 

Ann Leysen heeft een praktijk in Kortrijk. Ze is Grand Master in Reiki. Daarnaast is ze opgeleid in Aura en Chakra reading, Sjamanisme, EFT (Emotional Freedom Technic) en Bloesemtherapie (Bach-californische-orchidee-Alaska ).

 

Rob Hermans is criminoloog van opleiding, maar richtte in 1996 Emovere op, een centrum met een uitgebreid aanbod van lichaamsgerichte technieken vol groeibevorderende mogelijkheden. Verschillende expertises worden er aangeboden waaronder Reiki, massage, Shiatsu, zweethutceremonies, vuurlopen, Holistic Pulsing, emotioneel lichaamswerk, familieopstellingen en klankhelingsconcerten.

 

Kenny Appelen heeft orthopedagogie gestudeerd. Hij werkte als hulpverlener bij de dienst Slachtofferhulp. In het verleden richtte hij Synergeia mee op. Dit initiatief werd door het 'Center for Reiki Research' in de VS officieel erkend en maakte zo als eerste in België deel uit van deze internationale lijst van medische settings met een geïntegreerd Reiki programma. Een uitgebreider curriculum vitea kan je hier vinden.