Reiki sessie

Als je dezelfde soort problemen steeds opnieuw tegenkomt, in relaties, met familie, met vrienden of op het werk, dan wijst dit erop dat heling nodig is. Reiki zal je ondersteunen om die herhalende patronen op te heffen. Let wel, Reiki gaat het niet in je plaats doen, maar je de inzichten helpen vinden die jij nodig hebt, en de kracht om er iets mee te doen.

 

Reiki doet met de mens het volgende (geïnspireerd op Louise Hay):

Als je hebt gekookt en je hebt een pan met aangekoekt vet, dan kan je die eventjes te week zetten. Er komt een eerste laagje los en nu ziet het er eigenlijk zelfs nog erger uit dan daarnet. Als je dan begint te schrobben in die pan, ziet het er helemaal een boeltje uit. Maar als je blijft schrobben, dan krijg je weer een pan als nieuw.

 

Dat effect heeft Reiki ook op de mens.

 

Reiki heelt de oorzaak van een probleem. Deze kan liggen op het lichamelijke, mentale, emotionele of spirituele vlak.

 

Alles wat leeft – planten, dieren, mensen – heeft energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van lijden of ziekte. Reiki energie bevindt zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, onze geest en ons gevoelsleven. Het woord Reiki bestaat uit twee delen: Rei beschrijft de oorsprong van de energie. Ki is de vitale levenskracht die door al het levende stroomt. Door de Chinezen ook wel Chi genoemd.

 

 

Reiki behandeling

 

Wil je ervaren wat jij met Reiki kan doen, dan kan je je laten behandelen.

 

Het kan zijn dat je je bv lichamelijk of geestelijk moe voelt, dat je ergens pijn ervaart, of dat je relationele of professionele problemen ervaart. Een aantal Reiki behandelingen kunnen zichtbare verbeteringen opleveren.

 

Het is niet nodig dat je je van kledingstukken ontdoet. Wat wel gevraagd wordt, is om de schoenen uit te doen, dus schone voeten / sokken.

 

 

Vraag een afspraak:

 

  • De sessie duurt 2u en het tarief is 75 euro.
  • Je kan telefonisch afspreken op 0496/51.58.11 of onderstaand formulier invullen.
  • Afrekenen kan
    • Euro: cash of met een QR-code via de Payconiq / Bancontact app.
    • Crypto: Bitcoin of Ether.
  • Adres: Théophile Donnéstraat 42, 3540 Herk-de-Stad 

 

Annulatie: