Tarot sessie

Wil je graag een dieper inzicht krijgen in het waarom achter de dingen? Waarom overkomen je steeds dezelfde situaties? Hoe hou je dat (onbewust) zelf in de hand? Hoe kan je daar verandering in brengen?

 

De tarot is een instrument dat zich er toe leent om de verschillende lagen van een probleem te bekijken. Mensen maken er al eeuwen gebruik van. Toch is het verre van voorbij gestreefd. In deze tijd waarin we veel meer bezig zijn met spiritualiteit, blijkt dit eeuwenoude kaartspel een erg hedendaagse invulling te geven aan onze zoektocht. Geen hocus pocus, maar met de twee voeten op de grond. De tarotkaarten gebruik ik als een spiegel. Je krijgt inzichten. Inzicht in de reden(en) achter de gebeurtenissen die je ervaart, inzicht in hoe je daar eventueel verandering in kan aanbrengen. De meeste mensen ervaren een kaartlegging als een diepgaand proces van bewustwording.

 

Er zijn uiteenlopende leggingen mogelijk. Liefde, familie, studie of werk, enz zijn thema's waar we allemaal veel mee bezig zijn. Wat voor jou belangrijk is, komt aan bod.

 

Ik begin meestal met een algemene legging waaruit de belangrijkste thema's komen. Daarna gaan we op verschillende zaken dieper in, uiteraard ook op je vragen. Ik gebruik ook andere tools om jouw inzichten te helpen vinden: runen, Indiaanse Medicijnkaarten, inzichtskaarten, krachtkaarten, oghams,  … 

 

Neem gerust vrijblijvend contact op om eerst wat meer informatie te bekomen, zodat je weet of ik aan je verwachtingen kan voldoen.

 

 

Vraag een afspraak:

 

  • De sessie duurt 2u en het tarief is 60 euro.
  • Kosteloos annuleren kan tot 48u voor de afspraak.
  • Je kan telefonisch afspreken op 0496/51.58.11 of onderstaand formulier invullen.
  • Adres: Théophile Donnéstraat 42, 3540 Herk-De-Stad.

 

Ben je ziek?

 

- Geef bij voorkeur telefonisch een seintje.
- De afspraak kan eventueel online doorgaan of op een later ogenblik plaatsvinden in de praktijk.